Categorieën

 • Discover baitboat
 • Combi deals voerboten
 • Losse onderdelen voerboten
 • Accu's & laders
 • Dieptemeter / fishfinders
 • Injector / autopilot opties
 • Bait Spreader
 • Voerboot tas en bescherming

Betaalmogelijkheden

 
iDEAL: (Alleen Nederland)
 
 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  Aan betalingen via iDEAL zijn geen kosten verbonden
 

 

SprayPay- Gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden (Alleen Nederland)

 

Kies in de winkelwagen voor SprayPay gespreid betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, moet je een aantal vragen beantwoorden, dit gebeurd allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Je krijgt vervolgens direct te horen of gespreid betalen mogelijk is.
Als de aanvraag volledig is afgerond zal de bestelling in procedure genomen worden.
Hieronder kun je je afbetalings bedrag berekenen

Hoe werkt Spraypay gespreid betalen 

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Ondertekening automatische incasso 
 • Betaal via je eigen bank
 • Gelijke termijnen
 • Geen aanbetaling nodig
 • Snel en eenvoudig
 • Extra aflossen zonder kosten

Als de aanvraag is goed gekeurd wordt de eerste termijn bedrag na 30 dagen afgeschreven.

 

 

Gemakkelijk gespreid betalen in 12 tot 36 termijnen met SprayPay

Berns Baitboats biedt u als klant een extra gemakkelijke betaalservice. U hoeft namelijk niet ineens te betalen. Het is bij ons mogelijk om gemakkelijk gespreid te betalen in termijnen. Op deze manier is er sprake van een beperkte financiële belasting en is de termijnbetaling in te calculeren in het vaste lastenpatroon. Wij werken hierin samen met betaalprovider SprayPay. Het is een unieke betaalmethode die speciaal voor online aankopen is ontwikkeld.

Voordeel gespreid betalen

Op de webshop van Berns Baitboats zijn er diverse betaalopties beschikbaar. Wilt u niet direct betalen, maar liever gespreid over 12 , 18, 24 of 36  termijnen? Dan kiest u in onze webshop tijdens de bestelprocedure bij de stap voor het afrekenen voor de optie SprayPay. Dat biedt het voordeel dat u niet ineens een groot bedrag hoeft af te rekenen. De betaling vindt maandelijks plaats. De hoogte van de termijn is afhankelijk van de totaalprijs. Uiteraard dient het gespreid betalen wel financieel verantwoord te zijn. Daarom volgt er ook een beoordeling of u voor SprayPay in aanmerking komt.

Snelle check

Het is namelijk de bedoeling dat u ook nog na de aankoop met de keuze voor gespreid betalen aan al uw financiële verplichtingen kunt voldoen. Het betreft hier overigens een hele snelle check die online uitgevoerd wordt. Zo weet u al binnen een paar seconden of u voor gespreid betalen in aanmerking komt. Bij een akkoord is de bestelling met deze betaalwijze definitief vastgesteld.

Gespreid betalen voor aankopen tussen € €250 en €5000,-

Het aankoopbedrag in de webshop van Berns Baitboats moet in elk geval minimaal 250 euro zijn. Het is voor lagere aankoopbedragen niet mogelijk om van gespreid betalen gebruik te maken. SprayPay ondersteunt overigens goede doelen in de wereld. U levert daar indirect een bijdrage aan door voor gemakkelijk gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden te kiezen. SprayPay doneert namelijk een deel van het aankoopbedrag. Er is een lijst met goede doelen beschikbaar waar u een keuze uit kunt maken. De donatie krijgt alleen uitvoering indien via het artikel tijdig en volledig is afbetaald. Op deze manier levert u indirect samen met SprayPay een bijdrage aan een van de vele goede doelen in de wereld die financiële steun hard nodig hebben.

SprayPay 

SprayPay voert voor Berns Bairboats het volledige proces uit voor het gespreid betalen. Dit wordt gedaan onder de volledige vergunning van de AFM onder haar vergunningsnummer: 12045002. Je kunt bij Berns Baitboats gespreid betalen vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, moet je een aantal vragen beantwoorden, dit gebeurd allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Je krijgt vervolgens direct te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en goedgekeurd zal de bestelling in procedure genomen worden. 

 

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Berns Baitboats 024-7851923 of direct met SprayPay 030-7606540 (Tussen 10:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00) 

 

Creditcard: (Alle landen)
Het is mogelijk om bij ons met creditcard (Meastro, Visa, Mastercard)Mistercash / Bankcontact (Alleen Belgie)
Speciaal voor onze klanten uit Belgie, hebben wij Mistercash / Bankcontact

 
Vooraf overmaken:
 
In de bevestigingsmail vindt u alle informatie om het verschuldigde bedrag over te maken.


 

Contant bij afhalen
 
Wanneer u uw bestelling komt ophalen kunt u contant betalen. U betaalt uiteraard geen verzendkosten.
Alleen op afspraak kunt u bij ons uw bestelling ophalen!