Categorieën

De Bait Spreader is het nieuwste product van Berns Baitboats. Speciaal ontwikkeld voor op de Xplore baitboats, maar ook geschikt voor op enkele andere merken voerboten

In plaats van in 1 keer je voer te lossen, kan je met de Bait Spreader je voer verspreid droppen. Dit geeft weer een nieuwe dimensie aan het gebruik van je voerboot en zal je ongetwijfeld meer vis opleveren.


Verspreid je voer in een diameter tot 10 - 15  meter met de Bait Spreader. Met de Bait Spreader kan je tot 1,3kg voer verspreid voeren. Hierdoor is het mogelijk om grotere voerplekken aan te leggen. 
De Bait Spreader is volledig door Berns Baitboats ontwikkeld. De productie vind in eigen huis plaats. De Bait Spreader wordt vervaardigd door ABS kunststof. De motor en kabel zijn volledig in de behuizing verwerkt.

De Bait Spreader is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart. Om de Bait Spreader eenvoudig te monteren op de Xplore baitboats, kunnen we de Bait Spreader leveren met een extra accu deksel.
Dan is het stekker erin, deksel op de boot, en voeren maar!


In combinatie met de Berns GNSS autopilot set V2 kan je de ideale voerstek opbouwen. Dus een rubberboot is overbodig geworden.

De Bait Spreader wordt via een vrije kanaal op de handzender bedient.

Maximale diameter voer: 20 mm.
Prijs is inclusief montage in de Xplore Baitboat. 

Let op: Er dient wel een vrije kanaal op de handzender beschikbaar te zijn.

 
Foto('s):
Video('s): Bait Spreader
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 347,00 € 297,00
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.